Västafrikansk dansdag i Hågelbyparken den 21 augusti

Västafrikansk Dansdag i Hågelbyparken

Afrikultur bjuder tillsammans med Hågelbyparken in till en västafrikansk dansdag lördagen den 21 augusti!

Välkommen till en fartfylld och dansant dag på dansbanan i Hågelbyparken. Dagen bjuder på danslek för de minsta, häftig dans- och trumshow med Stockholm Wontanara! och efterföljande prova-på-dans och sist på programmet är workshop med den fantastiske dansaren Aly Mara i traditionell dans från Guinea ackompanjerad av live-trummor. Dessutom senegalesisk mat till försäljning och minimarknad med Sylla Couture.

PROGRAM:

13.00 VÄSTAFRIKANSK DANSLEK
Med fantasifulla och roliga rörelser dansar vi till västafrikanska trumrytmer med Klara, Zono och Lejonet Leo. Massor av dansglädje utlovas! Rekommenderad ålder från 3 år.

14.00 DANS- OCH TRUMSHOW MED STOCKHOLM WONTANARA!
Traditionell dans till intensiva rytmer från Guinea i Västafrika. Gästartist Aly Mara från Frankrike/Guinea! Dansuppträdandet avslutas med prova-på-dans till live-trummor.

15.30-17.00 WORKSHOP I VÄSTAFRIKANSK DANS MED ALY MARA (FRANKRIKE/GUINEA)
Dansklassen ackompanjeras av minst tre musiker på djembe, doundoun och sangban. En energisk workshop med klurig koreografi och en härlig dos dansinspiration! Öppen nivå men dansvana rekommenderas. Pris: 250 kr/person
Föranmälan till info@afrikultur.se, begränsat antal platser.

12.00-16.00 SENEGALESISK MAT OCH MINIMARKNAD MED SYLLA COUTURE

Arrangeras av Afrikultur i samarbete med Hågelbyparken och marknadsdelen (samt matförsäljning) arrangeras av Sylla Couture.

Kommentarer inaktiverade.